Despre noi

ALTA KlinikALTA Klinik

Clinica ALTA - specialistii Dvs pentru biopsie de prostată şi de screening

Clinica ALTA există începând din martie 2006. La acel moment clinica nu dispunea decât de secţia de radiologie. Punctul principal de interes îl reprezentau examenele radiologice pentru diagnosticare şi controalele de prevenţie cu ajutorul aparatului RMN (numit şi tomograf cu spin nuclear, care funcţionează prin intermediul unui câmp magnetic). Şi tratamentul coloanei vertebrale ghidat prin computer tomograf în cazuri de hernie de disc sau de fenomene de uzură ale coloanei vertebrale reprezintă adesea o terapie minim invazivă importantă şi utilă pentru tratarea coloanei vertebrale. Frecvent acest tratament vă poate scuti de o operaţie, iar în anumite cazuri poate rezolva complet un incident.

La controlul preventiv cu RMN se examinează întreg organismul, pentru a descoperi modificări, eventuale tumori, focare de inflamaţie etc. Acest control poartă numele de RMN total.

Începând din ianuarie 2007 clinica s-a extins cu secţia de medicină internă non-invazivă - cardiologie.  Noua secţie oferă avantajul că examinarea preventivă care vizează infarctul miocardic şi accidentul vascular cerebral se poate extinde în continuare, începând deja de la clasica diagnosticare în trepte (ecografie cardiacă, prelevare de sânge, etc.). De atunci putem oferi un program de screening care începe deja de la examinările de bază.

În cadrul examinărilor preventive s-a constatat că după împlinirea vârstei de 50 ani o mare parte a bărbaţilor sunt diagnosticaţi cu afecţiuni de prostată. Cancerul de prostată este cancerul cel mai frecvent întâlnit la bărbaţi. Acest lucru l-a determinat pe dr. Lumiani să se ocupe într-o manieră mai intensă de prostată. Rezultatul este că Dr. Lumiani a conceput biopsia prostatică ghidată RMN, care vizează un punct precis şi nu se realizează pe cale rectală (nu afectează intestinul). Astfel, punctul de interes al clinicii a ajuns să fie astăzi diagnosticarea afecţiunilor de prostată şi biopsia de prostată ghidată RMN, ca şi examinările preventive.

Începând din iulie 2010 echipei de medici i s-a alăturat şi Dr. Irimia. Acesta lucrează ca ortoped, atât în terapia conservatoare, cât şi în cea chirurgicală.

Clinica noastră reuneşte diferite specialităţi într-o singură clădire. Datorită acestei munci interdisciplinare putem oferi pacienţilor noştri asistenţă şi îngrijiri optime.

Partnerklinik der Charite
Pathologie Partner

Locations

Bielefeld
Alfred-Bozi-Str. 3
33602 Bielefeld
Tel: +49 521 260 555 44
Fax: +49 521 260 555 14
info@alta-klinik.de

Berlin-Mitte
Reinhardtstr. 23-27
10117 Berlin
Tel: +49 30 814 501 8118
Fax: +49 30 814 501 8119
berlin@alta-klinik.de

Mo-Do. 8 - 19 Uhr
Fr. 8 - 14 Uhr

Language

Sunaţi-ne sau scrieţi-ne un e-mail!


*Informaţie solicitată


ALTA Klinik
Neuenkirchener Straße 97
33332 Gütersloh
Germania

Nach oben

Facebook Page: 143844562314241 Twitter: ALTA_Klinik Youtube App