Screening pentru cancer colorectal

Abdominal CT IRM

Detectarea timpurie a cancerului colorectal cu un test de cancer colorectal

În colonoscopia virtuala, de testare pentru cancerul de colon endoscopie făcut fără, fără un furtun în timp ce ancheta se desfăşoară în intestin de care. Polipi, precursori de cancer colorectal sunt cu ajutorul IRM (imagistica prin rezonanţă magnetică) detectat devreme.

Mulţi pacienţi ezitati sa cancerului colorectal o colonoscopie traditional, deoarece un endoscop este introdus în intestinal.

Colonoscopia virtuala este un procedeu modern de înaltă tehnologie, care descrie interiorul intestinului, fără un endoscop. Imagistică prin rezonanţă magnetică nucleară - RMN scanează peretii intestinali din exterior şi, astfel, dobândeşte imagini ale intestinului similare cu endoscopiei clasice. Evaluarea a intestinului, după care acestea sunt în interiorul monitorul pe care medicul examinează intestinului pentru polipi, tumori, dar, de asemenea, diverticuli. În plus, organele adiacente ale abdomenului / zona pelvisului sunt verificate pentru schimbări.

Când screening pentru cancerul colorectal cu IRM un sedativ pentru a realiza, pe măsură ce avansează ancheta fără durere. Pentru un drum liber şi, prin urmare, bune pentru a fi evaluate în vederea peretii intestinali sunt posibile, trebuie să fie în colonoscopia virtuala, precum şi într-o reflecţie convenţională a intestinului "curate" să fie aşa de îndepărtat. Cu toate acestea, suficiente pentru laxative noastre speciale doar o zi pentru a disipa.
La scurt timp înainte de testare de aproximativ 3 litri de apă în intestine, astfel încât intestinului dezvoltă şi buclele intestinale sunt evaluate.

Pacientul este dat după un CD care conţine imagini digitale.

Dacă o colonoscopie virtuala medical este indicat pentru dumneavoastră, poate
Vă rugăm să verificaţi cu medicii noştri.

În cazul în care cancerul colorectal indicate?

 • Pentru cei care au un risc familial de cancer colorectal
 • rudele de gradul întâi ale pacienţilor cu cancer colorectal sau polipi (copiii, părinţii sau fraţii)
 • fost diagnosticat în care sânge în scaun este
 • cu boli inflamatorii intestinale
 • cu forma moştenit de "polipozei adenomatoase" (o predispoziţie puternică la aparitia de polipi)
 • în cazul în care o colonoscopie tradiţionale nu pot fi efectuate (contraindicaţii existente)
 • cu condiţia dupa interventia chirurgicala intestinal pentru a controla
 • planificarea de chirurgie intestinale
 • cu un risc crescut de sângerare, adeziuni şi cicatrice

Informaţii generale despre cancerul de colon sau de screening pentru cancerul colorectal

În Germania, aproximativ 60.000 de persoane diagnosticate in fiecare an cu cancer de colon. 30 000 mor din cauza ei. Deoarece cancerul colorectal se dezvolta de obicei foarte lent (aproximativ 5 - 10 ani) şi este, de asemenea stadiu incipient el raspunde bine la tratament, de screening pentru cancerul colorectal devine din ce în ce mai important.

Estimează că doar durează aproximativ o treime din femei si chiar o şesime din bărbaţii de peste 45 de ani, colonoscopia conventionala pentru a finaliza.

În aproximativ 90% din cazuri, cancerul colorectal se dezvoltă de la protruziei nodulare mici ale mucoasei intestinale, numite polipi. Acestea sunt iniţial inofensiv, dar se poate dezvolta după câţiva ani la celulele canceroase maligne.

Unul diagnosticat cancer în stadii incipiente, astfel încât aceste tumori mici, limitate la polip sau zona geografică şi pot fi astfel destul de uşor de îndepărtat şi, prin urmare tratate. Numai după un timp nu răspândirea cancerului la peretele intestinal, ganglionii limfatici şi alte sisteme de organe. Descoperirea şi eliminarea de polipi pot fi astfel mai mult de 80% a preveni formarea de cancer de colon în cazul în care există o screening adecvate şi regulate cancer colorectal.

Ancheta a intestinului se poate face cu ajutorul RMN, care este efectuată fără introducerea unui endoscop, şi, astfel, o alternativă la sofisticat adesea neplăcute, colonoscopia conventionala este cu endoscop.

  Partnerklinik der Charite
  Pathologie Partner

  Locations

  Bielefeld
  Alfred-Bozi-Str. 3
  33602 Bielefeld
  Tel: +49 521 260 555 44
  Fax: +49 521 260 555 14
  info@alta-klinik.de

  Berlin-Mitte
  Reinhardtstr. 23-27
  10117 Berlin
  Tel: +49 30 814 501 8118
  Fax: +49 30 814 501 8119
  berlin@alta-klinik.de

  Mo-Do. 8 - 19 Uhr
  Fr. 8 - 14 Uhr

  Language

  Vorsorgeprogramme der ALTA Klinik (PDF-File / PDF)

  Alta Klinik Vorsorgeprogramme

  Sunaţi-ne sau scrieţi-ne un e-mail!


  *Informaţie solicitată


  ALTA Klinik
  Neuenkirchener Straße 97
  33332 Gütersloh
  Germania

  Nach oben

  Facebook Page: 143844562314241 Twitter: ALTA_Klinik Youtube App